Veşti bune pentru IMM-uri şi ONG-uri

Veşti bune pentru IMM-uri şi ONG-uri. Astfel, ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că “IMM-urile şi ONG-urile vor putea accesa un program finanţat prin fonduri europene prin care vor putea achiziţiona echipamente IT şi servicii de internet în valoare de 25.000 de euro, cu 10% contribuţie proprie.

Vreme a afirmat, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că Ministerul Comunicaţiilor va derula un program din fonduri europene destinat IMM-urilor şi ONG-urilor, prin care acestea vor putea cumpăra echipamente IT şi servicii de internet în valoare de 25.000 de euro.

“Avem un program pe Axa 311, el se referă la dezvoltarea broadband-ului şi upgrade de broadband. Este orientat pe IMM-uri şi ONG-uri. Suma maximă este de 25.000 de euro, cu zece la sută contribuţie proprie. În acest program societăţile îşi pot achiziţiona calculatoare, imprimante, faxuri, tot ce ţine de IT, pot proiecta pagini de net şi pot achiziţiona servicii de internet broadband sau pot face un upgrade”, a spus Vreme.

El a precizat că acest program, în valoare totală de 42 de milioane de euro, va fi disponibil în “maximum o săptămână şi jumătate”.

“Este un program foarte util la ora actuală IMM-urilor şi ONG-urilor. El va fi disponibil în maxim o săptămână şi jumătate. Este un program în valoare totală de 42 de milioane de euro. În primă fază, vor fi disponibile 12 milioane de euro pentru acest program”, a afirmat Vreme.

Sursa:  MEDIAFAX

What Next?

Related Articles