Trăieşte live evoluţia muzicii româneşti în Cluj-Napoca la URSUS Evolution!

Un îndemn în vremuri “tulburi”:  Trăieşte live evoluţia muzicii româneşti în Cluj-Napoca la URSUS Evolution!

Oare ce-i rămâne românului de făcut în vremuri cam “tulburi?” Să încerce să trăiască experienţe noi. Spre exemplu, experienţa muzicii româneşti de calitate.Şi asta, în cadrul unui festival.
Astfel, dacă în anul trecut URSUS Evolution a adus împreună 230.000 de oameni care au trăit experienţa muzicii româneşti de calitate, în 2012 URSUS îşi propune să continue misiunea de a pune bazele muzicii româneşti de mâine.

Seria de concerte a început la Bucureşti (16-17 iunie) şi urmează la Cluj (29-30 iunie), Braşov (28-29 iulie) şi Mamaia (10-11 august).

Artiştii care vor urca pe scena URSUS Evolution din Cluj sunt: Travka, Suie Paparude, Vama, Grimus, Parazitii, raku, Luna Amara, Guess Who, C.T.C., Vita de Vie si IRIS.

Dar asta nu e tot! URSUS Evolution nu este doar un alt festival al verii. Anul acesta, 16 trupe “brand new”, câte patru în fiecare oraş, vor urca pe scena festivalului şi vor face parte din fenomenul URSUS Evolution – un mix eclectic între toate
genurile muzicale ale momentului.

Debutanţii au trecut printr-o selecţie online, în mai multe etape. Primul pas a fost inscrierea pe pagina de Facebook a URSUS Romania, in aplicatia dedicata : https://apps.facebook.com/ursusevolution/. Al doilea pas l-au făcut fanii URSUS de pe Facebook, care şi-au votat favoriţii dintre cele peste 120 de formaţii înscrise. Votul fanilor a contat 50% din decizia finală, restul de 50% a fost decis de către juriul URSUS.

Au fost înscrise peste 120 de formaţii şi peste 16000 de voturi au venit din partea fanilor.
Prin urmare îndemnul este: Vino să vezi câştigătorii din Cluj:Ska-nk,Subatomic zoo, Mentally Safe, Ultimu’ nivel, care vor concerta în premieră, în faţa a zeci de mii de fani! URSUS Evolution este momentul lor, momentul în care pot demonstra că reprezintă muzica românească de mâine.

URSUS Evolution pune bazele muzicii romanesti de mâine încercând astfel să ajute formaţiile noi să facă primii paşi pe „scena mare” a muzicii româneşti.

Sunet, checked! Lumini, checked! Trupe noi, checked! Începe URSUS Evolution 2012, în Piata Unirii din Cluj pe 29-30 iunie 2012 – Vino să trăieşti live evoluţia muzicii româneşti!

 

What Next?

Related Articles