PDL-istul Ioan Oltean: “Dimineaţa le-o tragem noi cum trebuie celor de la USL”

Limbaj de mahala, sau cum altfel s-ar putea cataloga afirmaţiile Secretarului general al PDL Ioan Oltean. Acesta a declarat, în discursul său ţinut la şcoala de vară a OT PDL de la Eforie Nord, că ei (PDL-ul) “le-o vor trage dimineaţa” celor de la USL.  Se referea la alegerile ce vor avea loc anul viitor.

“Lăsaţi-i să se simtă bine. Am mai cunoscut unul care s-a simţit bine de seara până dimineaţa (Mircea Geoană care a crezut că a câştigat alegerile prezidenţiale, n.r.). Au visat bine de seara până dimineanţa. Dimineaţa le-o tragem noi cum trebuie. Le urăm vise plăcute celor de la USL pentru că-i trezim noi la realitate fără niciun fel de problemă”, a declarat Ioan Oltean.

Sursa: AMOS News

What Next?

Related Articles

One Response to "PDL-istul Ioan Oltean: “Dimineaţa le-o tragem noi cum trebuie celor de la USL”"

  1. Alexandru says:

    Este manifestarea clara a lipsei de o cultura elementara la nivelul varfurilor acestui partid. Oare nu Ioan Oltean “a uitat” sa depuna la Tribunal documentele Conventiei PDL si apoi a iesit in fata natiunii “cu mana pe inima” pentru a se scuza ca “a fost o greseala umana”? In calitatea lui de secretar general al partidului! Ne inchipuim ce ar fi fost daca s-ar fi intamplat la alt partid!