Medicii români, de diferite specilităţi – ofertaţi de ţări din UE

Medicii români au posibilitatea de a munci pe bani “serioşi”, dacă optează să îşi desfăşoare activitatea în câteva ţări din UE. În cele ce urmează vă prezentăm, aşa cum apar ele, ofertele pe site-ul Tjobs. Astfel, Danemarca caută 77 de medici psihiatri. Candidaţii ideali au terminat Rezidenţiatul după 2007, au cunoştinţe medii de limba engleză sau de limba germană, şi au experienţă în domeniu.
Angajatorii danezi oferă un salariu net lunar de 5.000 de euro, contract de muncă pe o perioadă de 5 ani, cazarea pentru o perioadă de 6 luni de zile, precum şi un curs gratuit de limba daneză, în România.

Descriere job
Conditii de selecţie:
– cunostinte medii de limba engleza sau germana,
– sa aveti terminat rezidentiatul dupa 2007 ,
– experienta ca si medic psihiatru, neurolog somatic

Oferta:
– contract de munca pe o perioada de 5 ani,
– salariul de 8.000 de euro brut pe luna ,
– cazarea asigurata pentru primele 6 luni de zile,
– curs de limba Daneza timp de 5 luni in Romania ,Cursul este gratuit.
– consiliere in pregatirea documentelor pentru inregistrarea la colegiul medicilor din Danemarca.
– daca sunteti casatorit va putem ajuta cu un loc de muna si pentru sot (sotie) daca si acesta (aceasta) lucreaza in spital, daca nu putem incerca sa ii gasim de lucru dar nu se promite nimic.

În Franţa, există oferte de muncă pentru pediatri, radiologi, oncologi sau medic ATI.

Centre Hospitalier Universitaire de Nancy recrutează 10 medici specialişti din România. Doritorii trebuie să aibă minimum 5 ani experienţă în domeniu şi să vorbească limba franceză. Oferta cu care vin angajatorii francezi presupune contract de muncă pe perioadă nedeterminată, un salariu lunar de până la 5.000 de euro, opţiunea gărzilor remunerate astfel: cele săptămânale cu 250 euro iar cele de sfârşit de săptămână cu 500 euro, precum şi locuinţă de serviciu.

Firma Santemed Resources recruteaza si plaseaza medici stomatologi in Franta. De asemenea se ocupa cu intermedierea vanzarii si inchirierii de cabinete dentare, cautandu-va cele mai avantajoase oferte, unde medicii romani pot profesa pe cont propriu.

O firmă de recrutare irlandeză caută 60 de medici români-rezidenţi şi specialişti, care să lucreze în spitale private şi de stat din Irlanda. Cu minimum 3 ani experienţă pe un post de medic specialist sau minimum 1 an experienţă ca medic rezident în specializările pediatrie, oncologie, ATI, cu cunoştinţe medii de limba engleză, doritorii pot opta pentru un post de medic în Irlanda.

Angajatorul suportă cheltuielile cu transportul până la destinaţie, asigurarea medicală, obţinerea permisului de muncă şi a celorlalte formalităţi necesare pentru a activa legal în Irlanda,  şi oferă un salariu de 5.000 de euro pe lună.

 

Sursa: www.tjobs.ro

What Next?

Related Articles