Joburi pentru români în domeniul HoReCa în Cipru şi Grecia

Românii care vor lucreze în industria hotelieră din Cipru şi Grecia au la dispoziţie peste o mie de locuri de muncă în cadrul celui mai mare târg de joburi de profil “HappySummer JobFair”. Târgul va fi organizat, în luna februarie 2011, de agenţia de recrutare Icepworld România.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, 30 de hoteluri de lux din Grecia şi Cipru vin în România la a VI-a ediţie a târgului de joburi “HappySummer JobFair” cu o mie de locuri disponibile, organizatorii preferând “tinerii români deoarece se adaptează uşor, sunt muncitori, responsabili, vorbesc mai multe limbi străine şi învăţa repede”.

Evenimentul va avea loc la Centrul de Conferinţe IBIS Hotel – Palatul Parlamentului în data de 26 februarie 2011.

Joburile disponibile sunt: ospătar/ospătăriţă, ajutor ospătar, barman/barmaniţa, bar assistant, asistent recepţie, recepţioner de noapte, valet, animator copii, animator hotel, cameristă, spa assistant, masseur, ajutor bucătar, grădinar, lucrător mentenanţa.

Ofertele de locuri de muncă sunt sezoniere, în perioada martie – noiembrie, în hoteluri de patru şi cinci stele. Persoanele angajate vor putea câştiga între 500 şi 700 euro net/lună, cazarea şi mesele fiind asigurate gratuit.

Sursa: AGERPRES

What Next?

Related Articles