Avocata rusă care s-a întâlnit cu Trump Jr. este pregătită să depună mărturie în fața Congresului

Natalia Veselnitskaya si Trump Jr

Natalia Veselnitskaya si Trump Jr

Avocata  rusă, Natalia Veselnitskaya, care l-a întâlnit pe Donald Trump Jr. după ce tatăl acestuia a câștigat nominalizarea partidului republican la alegerile prezidențiale din 2016 a declarat că este pregătită să depună mărturie în fața Congresului.

Aceasta a declarat că este un avocat privat care, nu a deținut niciodată informații compromițătoare despre Hillary Clinton și că nu a avut nici un fel de legătură cu Kremlinul. A mai afirmat că este pregătită să clarifice situația din spatele acestei isterii în masă insă doar prin intermediul avocațiilor sau prin depunerea unei mărturii în Senatul SUA.

În decursul zilei de miercuri, la Washington, senatorul Dianne Feinstein a declarat reporterilor că nu știa de propunerea avocatei și că nu a discutat încă despre chemarea acesteia pentru a depune mărturie.

Oficialii ruși au infirmat în mod repetat afirmațiile Statelor Unite,cum că Moscova ar fi intervenit în campania prezidențială americană pentru a-l ajuta pe Donald Trump să câștige alegerile.

Procurorul care a fost numit să coordoneze anchetele privind presupusele ingerințe ruse în timpul campaniei prezidențiale din SUA este Robert Mueller.

 Dragoș Andra, InfoMondo

Surse: Reuters

What Next?

Related Articles