Zvetlana Preoteasa în poll-position pentru conducerea femeilor liberale

Zvetlana Preoteasa - foto www.radicalonline.info

Zi importantă pe 19 martie pentru femeile liberale: Conferinţa Naţională a Femeilor Liberale programată să se desfăşoare în sala Alexandru Ioan Cuza din Palatul Parlamentului. Desfăşurată imediat după exerciţiul public al susţinerii moţiunii de cenzură de către PNL, conferinţa îşi propune să redefinească din multe de vedere rolul femeilor în rândul liberalilor.

Plecând de la ideea că „femeile nu trebuie promovate ci reprezentate”, femeile liberale vor încerca, probabil, la conferinţa lor să îşi impună punctul de vedere asupra necesităţii creşterii rolului lor în organizaţie, având în vedere că femeile liberale au doar 6 deputaţi şi un senator.

Cursa pentru conducerea organizaţiei de femei se va desfăşura în doi: deputatul Lucia Varga şi fostul secretar de stat în Ministerul Educaţiei, Zvetlana Preoteasa. Surse liberale afirmă că, dintre cele două, cea mai aproape de a câştiga voturile celor peste 400 de delegate pare a fi Zvetlana Preoteasa, probabil şi datorită cărţii de vizită impresionante dar şi a unui stil de lucru mult mai eficient.

infomondo.ro

What Next?

Related Articles

One Response to "Zvetlana Preoteasa în poll-position pentru conducerea femeilor liberale"

  1. PLANO10 says:

    Ii uram succes d-nei Zvetlana!
    Am avea o valceanca in fruntea femeilor liberale.