Where are you, Elena Udrea?

Udrea si Cocos. foto bzi.ro

Sincer vorbind, m-am întrebat ce-o mai fi făcând madama Udrea, flebețea de la Cotroceni, de pe vremea când PDL-ul era cel mai tare, iar Traian Băsescu, cel mai mare… Sau, invers! Am rămas puțin dezamăgită că nu am găsit nicio postare mai recentă pe blogul ei, ultima datând 28 august. M-am gândit că o fi fost și ea ocupată cu datul unei mâini de ajutor la pregătirea nunții lui EBA. Că doar tot a fost ea foarte apropiată de familia Băsescu. Așa, în calitate de bună prietenă…
Am găsit pe blogul madamei Udrea doar 3 foto făcute la nunta EBEI (sau a lui EBA? oare cum o fi mai corect?). În rest, nimic nou. Dar am re-lecturat postarea de pe 28 august intitulată “Mai e mult până departe”.

Astfel, după ce afirmă că “întreg procesul de suspendare al Preşedintelui şi tenacitatea de care a dat dovadă Traian Băsescu oferă o şansă nesperată dreptei politice româneşti”, ajunge la concluzia că:
“Din păcate, Traian Băsescu s-a erodat după 3 ani de criza economică fără precedent”.
Motivul erodării (sau eroziunii?) imaginii lui Băsescu ar fi acela că “el şi-a asumat mai multe decât ar fi fost corect să i se ceară unui şef de stat aflat al doilea mandat. A preluat asupra sa multe din minusurile de imagine generate de măsurile de austeritate, tocmai pentru a mai oferi o şansă dreptei politice”.

După care, se întreabă oarecum nostalgic, oarecum temătoare: “Dar cine să fie urmaşii?”
Și tot ea își dă răspunsul:
“E drept, mulţi din zona de dreapta se imaginează a fi „noul Traian Băsescu”. Mă tem însă că aceste aspiraţii nu prea pot fi atinse de nimeni acum”! Oau! Ce tare și mare e în continuare Băse!
De fapt, o fi știind ea madama ce zice! Noi ăștia, simplii cetățeni, habar n-avem de câte poate și știe face-și-desface Băselu. Firește, susținut fiind din umbră…

Oricum, parcă mi-aș fi dorit să găsesc mai multe noutăți pe blogul dnei Udrea. Noutăți care ar putea constitui mesaje date dinspre culisele Cotrocenilor.
Poate că acum și-a luat o mică vacanță. Oricum, cine a sfătuit-o să nu iasă în evidență, nici pe la nunta EBEI, bine a învățat-o. Și, și mai bine a făcut ea că a ascultat și s-a conformat.

O bârfitoare roasă de invidie ce a avut drept sursă blogul lui Udrea

What Next?

Related Articles

One Response to "Where are you, Elena Udrea?"

  1. mega2005 says:

    Mie imi place cum sta ea “intinsa” in poza pe “iepurasul” ei de…cocosh.
    Panarama de panarama.