Victor Ponta se răsteşte la Dan Voiculescu

Preşedintele PSD a declarat la ziare.com că “Opoziţia va demara procedura de suspendare din funcţie a lui Traian Băsescu când acesta va încălca Constituţia şi nu când vrea Dan Voiculescu”.

Invitat la TV ziare.com pentru a răspunde la întrebarea generică: “Poate Opoziţia să îl suspende pe Traian Băsescu până pe 25 martie?”, Victor Ponta a declarat încă de la început că el nu a susţinut niciodata aşa ceva”.

“Eu nu am vorbit de suspendare, nu pe mine trebuie să mă întrebaţi.(…) Aş vrea să nu mă confunde nimeni cu Dan Voiculescu, pentru că m-ar deranja această confuzie.(…) Am spus-o de foarte multe ori şi o voi spune în continuare: un preşedinte se suspendă când încalcă Constituţia, nu când vrea domnul Voiculescu. Sunt cu totul şi cu totul de acord cu Crin Antonescu şi nu sunt de acord cu Dan Voiculescu. Văd că faceţi o confuzie mare şi cred că nici pentru Crin Antonescu confuzia nu este deloc favorabilă. (…) Dacă mă delimitez de declaraţiile domnului Dan Voiculescu total sau parţial? Total!”, a declarat Victor Ponta.

Liderul PSD şi-a continuat atacul la adresa preşedintelui fondator al PC: “Eu consider că domnul Dan Voiculescu este singura vulnerabilitatate reala a Uniunii Social Liberale şi prin ieşirile domniei sale, fără să vrea, categoric, îl ajută foarte tare pe Traian Băsescu. Mi-aş dori să înţeleagă şi domnia sa lucrul asta”, a mai precizat Ponta.

Sursa: ziare.com

What Next?

Related Articles

One Response to "Victor Ponta se răsteşte la Dan Voiculescu"

  1. un om says:

    voiculescu =antene=partid conservator=alianta cu antonescu=alianta cu ponta =>> voiculescu=ponta ?
    -schimburile de pareri si idei contradictorii se fac in cadrul aliantelor si nu pe sticla televizorului.. (bucuria ziaristilor , a adversarilor politici si tristete electoratului pro si contra stresat in plus si de masurile de austeritate de care o tabara politica jubileaza ca cei mai mari .. reformatori .. dar nu pe spinarea lor ci a intregului electorat)