Va fi remaniere?

Se pare că preşedintele Băsescu şi-a trimis “răspândacii” sau “zvonaticii” sau cum vreţi să-i numiţi, să anunţe viitoarele remanieri din guvern. Dacă în urmă cu o zi, consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu declara, într-un interviu publicat de ziarul “Adevărul”, că, “dacă Guvernul nu va lua măsurile necesare în sistemul bugetar, se pot lua deciziile referitoare la remaniere”, acum a ieşit Elena Udrea “la rampă”, cu declaraţii asemănătoare.

 


Întrebată când va avea loc remanierea guvernamentală (dacă va fi aşa ceva), Elena Udrea a spus:

“Acum se face o evaluare a activităţii şi în funcţie de ce concluzii se vor trage după întâlnirea cu Fondul Monetar Internaţional, vedem unde nu se poate face reformă şi performanţă şi unde nu s-au dus banii în investiţii”.

Ea a mai adăugat:  Înlocuitori se găsesc tot timpul. Cimitirul e plin de oameni de neînlocuit. Oricând pot veni oameni care pot face treabă mai bună!” 

 

Udrea a declarat, marţi, că Guvernul nu a reuşit să reducă cheltuielile bugetare şi este posibil ca, aşa cum a afirmat consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, să se facă remanieri.

 

 

Sursa: Mediafax

What Next?

Related Articles