Va fi inlocuit Vladescu?

Se pare că Sebastian Vlădescu va fi înlocuit. Călin Georgescu ar putea să fie numit în locul lui Vlădescu la şefia Ministerului Finanţelor.


Georgescu este expert în Dezvoltare Durabilă şi director al Institutului de Proiecte pentru Inovaţie şi Dezvoltare şi al Centrului de Dezvoltare Durabilă.

Călin Georgescu a declarat că “a citit în presă despre această informaţie şi că ar accepta să facă parte dintr-un guvern de tehnocraţi”.

“Alternativa este una tehnocrată şi înclin să cred că este o soluţie pentru România în momentele pe care le traversăm de ieşire din criză şi mai ales post-criză”, a declarat Georgescu.

El a subliniat că “alături de un grup de oameni de ştiinţă şi experţi am demonstrat că, cu incompetenţă, nu se pot lua decizii pentru România”.

Potrivit cotidianului “Ziua de Cluj”, care citează surse apropiate Palatului Cotroceni, “preşedintele Traian Băsescu ar fi fost somat de către forurile economice internaţionale să facă repede schimbări în zona financiar – economică a Executivului”.

Pentru ca România să nu ajungă în situaţia Greciei şi Islandei şi pentru a fi în continuare susţinută cu fonduri externe, şeful statului ar dori schimbarea componenţei întregului Cabinet Boc cu unul exclusiv de tehnocraţi.

 

 

Sursa: Ziua de Cluj

What Next?

Related Articles