Utilizatorii Vodafone nu isi mai pot plati facturile cu punctele de fidelitate

Utilizatorii Vodafone trebuie să ştie că nu îşi mai pot plăti facturile cu ajutorul punctelor de loialitate acumulate.Aceste puncte de loialitate pot fi utilizate pentru a-şi achiziţiona telefoane, accesorii, pachete cu minute în reţea sau naţionale.

“Începând de la 1 august, punctele de loialitate acumulate nu mai pot fi folosite pentru plata facturii Vodafone, în schimb pot fi folosite oricând pentru achiziţionarea de telefoane şi accesorii la preţuri speciale, pachete cu minute în reţea sau naţionale”, afirmă reprezentanţi Vodafone.

Astfel, în cazul în care un utilizator a acumulat 100 de puncte de loialitate le poate utiliza pentru achiziţionarea a 100 de minute în reţea, în locul unei reduceri de 1 euro la factura Vodafone.

“Acesta este un beneficiu care aduce o valoare mai mare clienţilor, deoarece 1 minut în retea dupa terminarea celor incluse în abonament costa 0.148 euro la abonamentele de tip Complet, 0.136 euro la abonamentul Vodafone Simplu şi 0.11 euro la Vodafone Avantaj, ceea ce ar însemna un cost suplimentar de 14.8 euro, 13.6 euro respectiv 11 euro pentru 100 de minute vorbite în afara celor incluse în abonament fără activarea unei astfel de opţiuni”.

Sursa:  Wall-Strett

 

What Next?

Related Articles