URSUS Evolution 2012 este pe cale să înceapă!

Ursus Evolution 2012

Eşti pregătit să dai volumul mai tare pentru evoluţia muzicii românesti în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca? Aceasta, pentru că URSUS Evolution 2012 este pe cale să înceapă!
Cele mai importante trupe din Romania şi-au propus să facă un show electrizant în faţa a zeci de mii de fani ai muzicii de calitate.

La Cluj, URSUS si PREVYOU te duc în backstage pentru poze, bere şi autografe cu Parazitii, Viţa de Vie, Şuie Paparude, Vama, Guess Who, CTC si Raku.

Instaleaza gratuit aplicaţia Prevyou pentru telefoane iPhone şi Android şi vino la Ursus Evolution în Piaţa Unirii din Cluj.

Înregistrează-te în Prevyou folosind contul tău de Facebook şi accesează quiz-urile URSUS EVOLUTION. Dacă te numeri printre primii 3 care răspund corect la întrebările din quiz câştigi: access în backstage pentru o sesiune de poze şi autografe cu formaţia respectivă şi acces în zona VIP şi Golden Circle.

Prevyou este aplicaţia mobilă care îţi arată profilele de Facebook ale oamenilor din jur. Prevyou te ajută să te conectezi şi să te distrezi cu prietenii şi alături de oameni interesanţi.

Alături de trupele consacrate vor cânta şi 4 trupe noi, câştigătoare ale concursului de pe pagina oficială de Facebook URSUS: Ska-nk, Subatomic zoo, Mentally Safe şi Ultimu’ nivel.

Sunet, checked! Lumini, checked! Trupe noi, checked! Începe în curând URSUS Evolution 2012, în Piaţa Unirii din Cluj pe 29-30 iunie 2012.
Aşadar: Vino să trăieşti live evoluţia muzicii româneşti!

What Next?

Related Articles