URSUS Cluj Fest – cel mai aparte mix de genuri muzicale

Pe 2 si 3 octombrie în Parcarea de la Polus Center URSUS aduce pentru clujeni cele mai bune formatii de muzica rock si hip hop. Pentru prima data pe aceeasi scena, formatiile vor crea la URSUS Cluj Fest un mix aparte de genuri muzicale.

Lineup-ul festivalului alatura trupe consacrate, recunoscute pentru contributia lor în curentele rock si hip hop. Sâmbata, 2 octombrie, vor urca pe scena Bitza,  Grasu XXL, Zob, Parazitii, Cargo si Holograf, iar duminica 3 octombrie, clujenii îi vor putea vedea pe cei de la Suie Paparude, Vita de Vie, Puya, Zdob si Zdub si Iris. În fiecare zi concertele vor începe la ora 17:00.

“URSUS Cluj Fest este cea mai recenta initiativa de brand menita sa ne apropie si mai mult de toti iubitorii de muzica veritabila româneasca. Din acest motiv, URSUS aduce la Cluj cele mai bune formatii de rock si hip hop ale momentului, reunite într-un festival special creat pentru pasionatii de muzica de calitate. Ne dorim sa oferim experiente inedite, care sa puna în valoare si calitatile unui public rafinat, cum este cel din Cluj”, a spus Grant McKenzie, VP Marketing URSUS Breweries.

Pentru momentele de respiro, organizatorii au pregatit multe surprize care sa încinga atmosfera si sa îi pregateasca pe clujeni de recitalurile urmatoare.

Pentru a facilita transportul calatorilor catre si de la Polus Center, Regia Autonoma de Transport Urban Cluj va prelungi programul de functionare al autobuzelor în serile de 2 si 3 octombrie pâna la ora 24.

 

What Next?

Related Articles