Unii membri PDL cer suspendarea lui Ridzi din functiile politice detinute

Mai mulţi membri ai PD-L intenţionează să ceară suspendarea fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob-Ridzi din funcţiile politice deţinute. Aceasta, ca un semnal al faptului că “PDL nu este dispus să fie un scut pentru cei cu probleme în justiţie”.

 

Cei care o contestă sunt nemulţumiţi de faptul că au luat “de bune” afirmaţiile de nevinovăţie primite din partea lui Ridzi şi de faptul că s-ar fi făcut de râs luându-i apărarea atât public, cât şi în comisia parlamentară de anchetă.

“A venit la partid şi ne-a ne-a asigurat în repetate rânduri că a fost înşelată de subordonaţi, că nu ea a făcut evaluările firmelor care au primit contractele. Or Kovesi ne comunică că din contră, ea este responsabilă pentru tot scandalul, ba mai mult a încercat să-şi şteargă urmele. Ne-am făcut de râs” declară unii membri PDL.

Printre posibilii contestatari ai lui Ridzi s-ar număra chiar Theodor Stolojan sau membri ai comisiei parlamentare de anchetă care a recomandat urmărirea penală în acest caz, precum deputatul Sever Voinescu.

Este posibil ca aceştia să propună suspendarea Monicăi Ridzi din fruntea tineretului PDL, idee care va fi formulată în cadrul BPN-ului de luni, 27 iulie.

 

Sursa: Antena3

What Next?

Related Articles