Un nou eveniment marca Grolsch în Cluj

Grolsh - Dub Mafia

Grolsch prezintă Dub Mafia, live set, pentru prima dată în Cluj, sâmbătă 18 august în club Boiler. Astfel se lansează o serie lungă de evenimente prezentate de Grolsch în parteneriat cu clubul Boiler.

Accesul la acest eveniment se va face numai pe baza de invitaţie nominală. Intră pe pagina de Facebook a lui Grolsch, Experimentalist, şi află cum poţi câştiga o invitaţie la eveniment.

Dub Mafia este o formaţie explozivă de drum’n’bass din Marea Britanie. Trupa a apărut în toamna lui 2009, iar datorită sound-ului unic pe care îl produc au reuşit să devină cunoscuţi foarte repede în Europa. Cei 7 membri ai trupei combină sunete de drum and bass, breakbeat şi dubstep cu un dans foarte alert.

Clubul Boiler este o locaţie nonconformistă din Cluj, situată într-o cameră de la subsolul fostei fabrici de pensule. Spaţiul a fost decorat de mai mulţi artişti moderni, dorind să promoveze arta contemporană.

Grolsch a început seria de evenimente nonconformiste în luna Iulie, cu teatru mobil. Clujenii au putut urmări diferite piese de teatru, de la un love-story colectiv la drama unor personaje nefericite, într-un autobuz.

Puteţi afla mai multe detalii despre proiectele Grolsch vizitând www.experimentalist.ro

What Next?

Recent Articles