Un ministru care susţine, fireşte, un alt ministru!

În acest week-end, ministrul Gabi Oprea a fost şi politicianul Gabi Oprea. Astfel, din calitatea de preşedinte executiv al UNPR, el a participat la şedinţa PDL Bucureşti. Aici, el a susţinut-o pe Elena Udrea, la candidatura pentru şefia acestei organizaţii. Oprea a susţinut că Udrea “este un lider competent, tânăr, cu viziune, care, în calitate de ministru, se numără printre cei mai muncitori, eficienţi şi seriorioşi oameni”.

“Doamna ministru se numără printre cei mai serioşi, eficienţi, muncitori şi perseverenţi oameni pe care i-am întâlnit. Indiferent de ce spun ziarele, contează faptele. Vă spune un om care nu o laudă nici pe maică-sa dacă nu merită”, a arătat Oprea.

Şi cum nu putea rata momentul “să se pună bine cu stăpânirea”,  Oprea a vorbit participanţilor despre proiectele comune ale ministerelor Apărării şi Dezvoltării. Ambele ministere au drept scop “asigurarea de locuinţe pentru tineri şi pentru cei săraci” (sic!).

El a mai spus că “Guvernul Boc se bate pentru a depăşi perioada de criză şi a arătat că UNPR rămâne partener de coaliţie”.

Potrivit lui Oprea, alegerea Elenei Udrea la conducerea organizaţiei PDL Bucureşti este un semnal de reformă şi consolidare politică la nivelul Capitalei.

“Ca preşedinte executiv al UNPR, vă asigur că vom fi parteneri serioşi la guvernare şi vă asigur şi partereri serioşi la Capitală”, a mai spus Oprea.

Aşadar, dacă nu ştiaţi, acum aţi aflat din chiar spusele lui Oprea, cam cum stă treaba cu “susţinerea armatei” din partea lui …

Sursa: MEDIAFAX

What Next?

Related Articles