Udrea vrea o linie de croaziera Constanta – Grecia

Ministrul Turismului, Elena Udrea, vrea să demonstreze că este un membru “neobosit” al guvernului. Prezentă în staţiunea Mamaia, ea a declarat că “România ar putea dezvolta proiecte comune în acest domeniu cu Grecia, iar unul dintre acestea ar putea fi o linie de croazieră între Constanţa şi insulele greceşti”.


“Am discutat despre posibilitatea de a avea un parteneriat regional al ţărilor cu legătură la Marea Neagră şi despre posibilitatea de a promova produse turistice comune în contextul în care există o preocupare a Uniunii Europene faţă de ţările care au legătură cu Marea Neagră pentru promovarea unor astfel de produse turistice în comun.

“O variantă este crearea unui produs tip croazieră care să lege Constanţa de insulele greceşti, urmând ca în vizitele ulterioare reciproce să concretizăm toate aceste discuţii pe care deja le-am avut aici” , a declarat Elena Udrea în cadrul unei întâlniri cu preşedintele Organizaţiei de Turism a Greciei, Ioannis Kofinis, aflat în perioada 25 – 28 iunie, într-o vizită în România.

 

 

Sursa: MEDIAFAX

What Next?

Related Articles