Udrea va fi anchetata

În urma desfăşurării Biroului Politic Naţional al PSD, formaţiunea a hotărât să susţină demersul PNL de anchetare a ministrului PDL al turismului, Elena Udrea.


Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz, a declarat, sâmbătă, că formaţiunea sa este de acord cu înfiinţarea comisiei de anchetă parlamentară în cazul ministrului Turismului, Elena Udrea, el făcând o paralelă cu cazul Ridzi şi apreciind că la situaţii egale se impun soluţii egale.

“În ceea ce priveşte propunerea privind comisia de anchetă pentru ministrul Turismului, credem că la situaţii egale sunt soluţii egale. Atunci unde se ridică semne de întrebare, sunt suspiciuni legate de cheltuieli în neregulă, vom spune că trebuie făcută investigaţia necesară”, a declarat Duvăz, după şedinţa BPN.

El a precizat, totodată, că, în ceea ce priveşte sesiunea extraordinară a Parlamentului, convocată pentru luni, decizia PSD este de aproba concluziile Comisiei de anchetă parlamentară în cazul fostului ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, ca şi în cazul Sterling.

“În ce priveşte comisia de anchetă Ridzi – decizia este să aprobăm concluziile comisiei. De asemenea, să discutăm concluziile – şi soluţia este cea propusă şi aici – de către Comisia de anchetă privind problema Sterling”, a precizat Duvăz.

sursa: MEDIAFAX

What Next?

Related Articles