Udrea crede că PDL-ul a scos ţara din criză

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a afirmat, la Ploieşti, că “PDL poate să anunţe că a scos România din criză, precizând că PDL conduce doar jumătate din ţară la nivel local, cealalată jumătate fiind condusă de PSD şi PNL”.
“PDL poate să anunţe, după ultimile date oficiale care au fost publicate, că PDL a scos România din criză”, a afirmat, vineri, Elena Udrea, în discursul său ţinut în cadrul Conferinţei Judeţene a PDL Prahova.

Ministrul Dezvoltării Regionale a mai afirmat că drumul României de acum înainte are “o ţintă pozitivă” şi că meritul pentru acest lucru este, în primul rând, al preşedintelui PDL, premierul Emil Boc.

“Dumnezeu a vrut să guvernăm în cea mai grea perioadă economică din ultimii 80 de ani”, a spus Udrea, adăugând că partidul său a demonstrat că este “altfel de partid” care nu s-a ferit să ia măsuri nepopulare, care a adus scădere în preferinţele electoratului, dar care a făcut bine.

Udrea a mai spus că la nivel local doar jumătate de ţară este condusă de PDL, cealaltă jumătate fiind condusă de PSD şi PNL.

“Dacă vorbim de eventuala corupţie a puterii hai să vedem ce se întâmplă în Teleorman, Constanţa şi, de ce nu, Argeş”, a spus Udrea.

Ministrul Turismului a transmis ca mesaj politic delegaţiilor la Conferinţa Judeţeană PDL Prahova că membrii de partid trebuie să mai facă şi politică şi că trebuie să fie optimisti în privinţa faptului că PDL poate câştiga alegerile din 2012.

Sursa: MEDIAFAX

What Next?

Related Articles