Udrea, bucuroasă de apariţia stenogramelor SOV

Se pare că pe Elena Udrea o chiar bucură apariţia stenogramelor în care Sorin Ovidiu Vântu discută cu angajaţii săi şi le dă indicaţii editoriale. Într-o postare de pe 19 octombrie pe blogul personal, Udrea afirmă că stenogramele confirmă ceea ce ea spusese în urmă cu o săptămână şi anume că “strategia mogulilor de a scăpa de guvern şi de preşedinte este o tentativă de lovitură de stat”.
“Acum o săptămână şi ceva, scriam două articole pe blog despre strategia lui Sorin Ovidiu Vântu şi Dan Voiculescu de a scăpa de Guvernul Boc şi apoi de Preşedintele Traian Băsescu. Categoriseam acest plan ca o tentativă de lovitură de stat.

“După stenogramele apărute în presă ieri (18 octombrie, n.r.), văd că nu mă înşelam. Aceşti oameni sunt capabili de orice. Însetaţi de putere, pentru ei nu există presă, nu există angajaţi, nu există stat sau ideea de dreptate. În minţile lor există doar interese personale, lăcomie, angajaţii sunt slugi, iar cei care li se opun şi nu vor să le dea statul pe mână trebuie înlăturaţi”.

“Mizeriile spuse de SOV despre Traian Băsescu arată, fără îndoială, că acesta este un ultim bastion al democraţiei în România. Din păcate, el este asaltat de scribi plătiţi  cu bani grei şi bine cravaşaţi de stăpânii de presă. Aceştia le spun ce să scrie, cum să scrie. Iar „jurnaliştii” angajaţi la SOV şi Voiculescu sunt simpli executanţi, nu degeaba le spuneam eu „dactilografi”. Sau pur şi simplu „tonomate”. Mă gândesc cum se simt unii dintre angajaţii Realităţii, care au pornit atâtea campanii de presă în numele „informării publicului”, iar acum sunt dovediţi simpli executanţi.

Am văzut cu toţii, în stenograme, cât de aproape am fost să le dăm ţara pe mână celor doi. Mircea Geoană lua şi el creionul în mână şi nota pe o foaie, după propriile sale spuse, indicaţiile lui Vântu. Neştiind, în naivitatea sa, că ar fi urmat să fie noua ţintă a prietenului Vântu – după cum prea bine spune şeful Realităţii Tv.

Şi, în acelaşi ton, emanaţiile lui Udrea se “revarsă” pe un fond violet, probabil, protejat de “flacăra violet”.

Sursa: blog Udrea Elena

What Next?

Related Articles

One Response to "Udrea, bucuroasă de apariţia stenogramelor SOV"

  1. Altfel says:

    Pai si eu m-as bucura daca aia de la presa ar baga in pagina ceea ce le cer eu!