Trucuri a la Sarkozy

Nicolas Sarkozy, preşedintele Franţei, vizibil stresat şi frustrat de faptul că este mic de statură, a început să folosească un taburet. Aceasta, pentru a compensa lipsa sa de centrimetri atunci când apare lângă lideri mondiali mai înalţi.

O înregistrare video l-a surprins folosind un mic piedestal la comemorarea Zilei Z din Normandia. Iniţiativa aceasta vine după ce liderul francez a folosit până acum toate trucurile posibile, de la pantofi cu tocul înalt, până la statul pe vârfuri.

La o înălţime de circa 10 centrimetri, piedestalul l-a ajutat pe şeful de stat să se vadă din spatele unei tribune de unde au mai vorbit Gordon Brown, Barack Obama, sau premierul canadian Stephen Harper.

Toţi au în jur de 1,80 metri, iar Sarkozy doar 1,65 m. Fără tocurile sale de 5 cm, este mai scund decât Napoleon, potrivit The Telegraph.

“Taburetul a fost pus chiar înainte de discrusul lui Sarkozy din Normandia”, declara o sursă a cotidianului.

“Ştia că apare pe acelaşi podium cu lideri mai înalţi şi ar fi arătat ridicol folosind un piedestal fixat la înălţimea lor. Abia dacă ai fi putut să vezi părul lui Sarkozy. Împreună cu pantofii cu toc, taburetul i-a permis să pară că are o înălţime impresionantă”.

 

Sursa: The Telegraph 

 

What Next?

Related Articles