Trofeul Presei de la Gaudeamus a fost castigat de AGERPRES

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES a câştigat “Trofeul Presei” pentru secţiunea agenţii de presă, la Gala de închidere a celei de-a XVI-a ediţii a Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de Învăţătură.


Ca în fiecare an, Gaudeamus a acordat, în ultima zi a Târgului, tradiţionalele Trofee ale Presei, printre premianţi regăsindu-se şi cotidianul “Evenimentul zilei”, la secţiunea publicaţii, postul Europa FM (radio), postul TVR Cultural (TV) şi HotNews.ro (secţiunea on-line).

Gaudeamus 2009 a fost deschis pe 25 noiembrie, în prezenţa primului ministru interimar, Emil Boc, a ministrului interimar al Culturii, Theodor Paleologu, precum şi a lui Mario Cospito, ambasadorul Italiei la Bucureşti, alături de Henri Paul, ambasadorul Franţei la Bucureşti, şi de Maria Ţoghină, preşedinte director general al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR).

Gaudeamus 2009 s-a desfăşurat în perioada 25-29 noiembrie în Pavilionul Central al Complexului Expoziţional Romexpo şi este organizat anual, din 1994, de SRR.

 

 

 

Sursa: AGERPRES

What Next?

Related Articles