Socrul mic, huiduit…

EBA mireasa si tatal Basescu. foto ziarelive

Zi mare pentru Traian Băsescu. Îşi conduce la altar fiica cea mică, pe Elena, zisă şi Eba. Tânăra europarlamentară va deveni soţia unui domşor de bani-gata, fiul lui tata. De fapt, cine se aseamănă se adună!

Doar şi ea este fata lui tata, iar din ipostaza asta a ajuns la Bruxelles, la cel mai important for european, de unde  emite tot felul de inepţii…

Aceasta, pe când tineri deştepţi-foc, super-pregătiţi, născuţi însă sub o stea nu la fel de norocoasă, se zbat să ia un ajutor de şomaj, echivalent cu salariul minim pe economie.

Ieri, pe 31 august, tânărul cuplu a ţinut neapărat să dea presei un comunicat prin care anunţau faptul că nunta va avea 600 de invitaţi, şi nu 450, că până la urmă vor face ei, mirii, publice fotografii de la nuntă, şi că luna de miere va fi doar la iarnă sau la anul care vine, deoarece, ea, EBA-parlamentara, trebuie să revină la muncă. Câtă transparenţă şi sinceritate!

Partea proastă a acestei zile a fost momentul în care Traian Băsescu, la braţ cu fii-sa, a coborât din maşină la primăria sectorului 2. Unde urma să-i cunune civil Onţanu, unul dintre generalii făcuţi de Oprea, reevaluatul fost ministru al Apărării. De ce partea proastă? Păi fiindcă în faţa Prmăriei şi prin jurul ei se adunaseră vreo 100 de oameni care la vederea şefului statului au început să huiduie şi să strige: Jos Băsescu! Demisia! sau Băsescu, lasă-ne!

Mă întreb ce o fi simţit el, ca om, care azi este socru mic? Probabil, lehamite şi dispreţ pentru cei care de atâta amar de vreme nu-l mai vor. Ori el este adeptul principiului lui vodă Lăpuşneanul: “Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreu!”.
Suprinzător, cică, Băsescu ar fi fost auzit că a răspuns protestatarilor: “După nuntă!”
După nuntă, ce? Va demisiona? Va sta de vorbă cu cei care îl huiduie? Sau, a fost aşa, ceva în dorul-lelii…

Trecând peste toate astea, îi doresc Elenei fostă Băsescu, actualmente Ionescu, casă de piatră şi viaţă lungă alături de partenerul ce şi l-a ales! Că doar aşa se cuvine!

Sorina Bruj

What Next?

Related Articles

2 Responses to "Socrul mic, huiduit…"

  1. mega2005 says:

    Nu, dupa nunta ne va da la gioale tuturor celor care am votat pentru demiterea lui,….deja cred ca are ‘listele” cu fiecare dintre noi!!!

    • socrulusocrate says:

      Daca am fost cu adevarat 7,4 milioane si ne temem ca asta micu'(socru’)o sa ne dea la gioale,chiar ca suntem niste vite.