Sibiu – lucrarile de modernizare ale aeroportului, pline de fisuri

Pentru modernizarea aeroportului din Sibiu, Consiliul Judeţean a investit 70 de milioane de euro. Este cea mai mare sumă alocată din bani publici în Sibiu în ultimii 20 de ani. Şi, cu toate acestea, beneficiarii lucrărilor de modernizare ale aeroportului anterior menţionat, au constatat că pereţii, plafonul şi pardoseala sunt pline de fisuri.


În plus, megainvestiţia de la Sibiu a dus şi la situaţii periculoase: uşile sunt prea mici pentru ca maşinile de pompieri să poată intra pe pistă în caz de incendiu.

La Aeroportul din Sibiu procedura de recepţie a lucrărilor de modernizare a început încă din septembrie 2009 şi nu s-a terminat nici până acum. Aleşii locali spun acum că nici nu se pune problema ca reabilitarea să se facă tot cu bani publici.

Costurile de reparaţii vor putea fi stabilite abia după întocmirea unui proiect de reabilitare. Este foarte posibil ca preţul pentru reabilitare să fie suportat de toţi cei implicaţi în derularea modernizării, începând cu proiectantul şi firma de consultanţă şi terminând cu constructorul.

Sursa: Antena3

What Next?

Related Articles