Şi iată că minunea se făcu! Băsescu, în Biroul Oval

Traian Băsescu şi Barack Obama. foto stirileprotv.

Şi iată că minunea se făcu! Sau cum altfel am putea interpreta faptul că, mult râvnita primire în Biroul Oval de la Casa Albă a lui Traian Băsescu, s-a întâmplat. Aleluia! Sau Thank you, God! Fraza pe care preşedintele Băsescu o folosea deunăzi, potrivit căreia unii politicieni de la Românica “zgârie pe la uşa Cotroceniului” ca să intre la el, se poate aplica, oarecum, în acest caz. Adică, a “zgâriat” şi el uşa de la Biroul Oval si a reuşit să intre, vreo 30 de minute, în “ambientul”, probabil, celui mai puternic om de pe această planetă.

Preşedintele SUA, Barack Obama, care nu avea pe agendă trecută şi întrevederea cu preşedintele român, i-a acordat “o juma de oră” din preţiosul său timp. Despre ce or fi discutat, poate nu vom afla never-ever.

Au existat speculaţii potrivit cărora în afara subiectelor legate de securitatea internaţională, s-ar fi povestit despre criză, despre lansarea pe piaţă a unor obligaţiuni, despre politică etc.

Oricum, acestea sunt simple specualţii. Pe 14 septembrie, delegaţia României revine în ţară. Rămâne de văzut ce declaraţii se vor face. Aşadar, până pe foarte de curând, vom fi în stand-by.

 

Sursa: InfoMondo.ro

What Next?

Related Articles