Sexgate a la Românica

Se pare că atenţia românilor este reţinută de un nou sexgate, tocmai pentru a le distrage atenţia de la mizeria vieţii de zi-cu-zi. Astfel, zeci de manechine au fost racolate într-o reţea de sclavie sexuală şi plătite să întreţină relaţii intime cu politicieni cunoscuţi, cu oameni de afaceri care fac parte din topul celor mai bogaţi români sau cu artişti şi interlopi.

“Dezvăluirile noastre, făcute azi în premieră în presa din România, vor cutremura, fără îndoială, clasa politică, mondenă şi lumea oamenilor cu mulţi bani”, susţin cei de la Ziarul naţional.
“Ancheta este confirmată de procurorii de la Crimă Organizată, de la care am obţinut probe incredibile. Pe lista celor care au beneficiat de servicii sexuale plătite se află deputatul Robert Negoiţă, fratele acestuia, milionarul Ionuţ Negoiţă, interlopul Nuredin Beinur, dar şi alte nume sonore, precum Nicolae Bănicioiu sau Adrian Enache”, continuă cei de la Ziarul Naţional.

Se pare că întreaga filieră era condusă de Ion Tămârjan şi Relu Costan, iar fetele primeau diferite sume de bani, între 100 şi 500 de euro, şi chiar promisiuni că ar putea deveni vedete şi apoi luate de soţii de către clienţii VIP.

Astfel, Negoiţă împărţea cu prietenii Bănicioiu şi Adrian Enache.

„(…) Alexandrescu Raluca Adina a făcut parte din acel grup de vreo 10 fete selectate pentru video-clipul reclamă pentru Clubul Babylon. Cazată în club, a aflat de la inculpatul Costan Relu Cornel că acel ­imobil era de fapt un bordel de lux. (…) În perioada 2007-2009 a întreţinut acte sexuale cu inculpatul Costan Relu Cornel, iar prin intermediul acestuia acte sexuale plătite cu Negoiţă Robert Sorin, Nuredin Beinur şi Rasitzaimoglu Muammer Tahir“.

„(…) Munteanu Mihaela a întreţinut acte sexuale plătite cu Negoiţă Robert Sorin, Rasitzaimoglu Muammer Tahir şi Nuredin Beinur, prin mijlocirea inculpatului, cel care le ducea, pe ea şi pe alte fete, care-l însoţeau, cu maşina sa, în locurile în care se întâlneau cu clienţii. (…) S-a întors după aceea de mai multe ori în cluburile Babylon, o perioadă de timp dusă acolo de inculpatul Tămârjan Ion Valeriu cu autoturismul său Skoda Fabia. Acelaşi inculpat i-a propus, ba chiar i-a înlesnit întreţinerea de acte sexuale plătite cu Negoiţă Robert Sorin (prezentat ca un bărbat bogat care o putea ajuta financiar), martor care i-a propus apoi să întreţină acte sexuale (se înţelege plătite) cu câţiva prieteni ai săi (Bănicioiu Nicolae, Enache Adrian)“.

Şi lista continuă…

Sursa: Ziarul Naţional

What Next?

Related Articles