Sechestru la FC Dinamo

Clubul de fotbal Dinamo a acumulat datorii de 12 milioane lei la stat. Prin urmare, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a efectuat un control şi a decis să instituie sechestru asupra bunurilor clubului.


“Dinamo are datorii la stat de 12 milioane lei, iar ANAF a decis să instituie sechestru asupra bunurilor clubului de fotbal”, au spus sursele citate.

În faţa unei astfel de “ameninţări” acţionarul FC Dinamo, Vasile Turcu, ocupant şi al funcţiei de vicepreşedinte, a declarat că “în cazul în care se dovedesc datoriile de 12 milioane de lei către stat nu se pune problema ca gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare să nu le plătească”.

“Astea sunt probleme de executiv, eu nu le cunosc. Trebuie să vedem de unde vin datoriile astea, din ce se compun. Noi am fost mereu cu plăţile la zi. Nu ştiu ce s-a întâmplat”.

“Poate a venit şi o înştiinţare la club, dar nu cunosc. Dar cu siguranţă, dacă se dovedeşte că noi avem datorii, le vom plăti. Nu se pune problema să nu ne plătim datoriile. Nici nu se va pune problema de sechestru, e posibil să fie vreo eroare”, a mai spus Turcu.

 

 

Sursa: NewsIn

What Next?

Related Articles