România, ţara în care orice este posibil

stiri la ultima ora. foto stiriultimaora

Printre ştirile legate de fuga lui Cristian Sima, fostul şef al SIBEX, cu banii unora – care oricum aveau în plus – printre întrebările dacă Nicoleta Luciu a fost sau nu înşelată de bărbatu-său, şi printre mesajele liniştitoare (oare?!) lansate de premierul Ponta, cum că guvernele anterioare, Boc şi MRU, deşi au prevăzut bugetul doar pentru 10 luni pe 2012, totuşi actualul guvern are  bani de pensii şi salarii, am recepţionat şi o ştire-bombă.
Sau mie una, aşa mi s-a părut.

Prin telefon, Crin Antonescu, preşedintele Partidului Naţional Liberal, a afirmat ceea ce iniţial fusese un zvon: Gigi Becali -oierul-patron-geambaşu de terenuri de la MApN, ţucătorul de mâini al duetului Băse-Udrea – este posibil că va candida din partea USL (PNL) la sectorul 6 din capitală. Deci, nu îmi venea să cred!

Prin urmare, am început să-mi pun mai multe întrebări: Sunt oare USL-iştii atât de disperaţi? Sau, sunt din cale-afară de temători? Că au căzut în sondaje? Ce mesaj cred ei că dau?

Sau consideră că susţinătorii echipei de fotbal Steaua sunt atât de numeroşi şi de uşor de convins, că vor face ceea ce le va spune Gigi? Sau, ce???
Deci, ştiam de mai mult timp că România este ţara în care orice este posibil, dar parcă la aşa ceva, nu mă aşteptam…

Sorina Bruj

What Next?

Related Articles