Romania are 2 participanti la Campionatul Mondial de Tenis under 14

România va avea doi reprezentanţi la “Campionatul Mondial de tenis under 14″, care se va desfăşura, începând cu 16 noiembrie, la Paris. Patrick Ciorcilă va participa la competiţie în urma unei selecţii făcute în Bucureşti, la care au luat parte cei mai buni opt tenismeni din ţară la categoria de vârstă 13 ani.


Clujeanul s-a calificat de pe primul loc, iar ocupantul poziţiei secunde, Bogdan Borza (Cugir), va fi cel de-al doilea participant la Mondiale din partea României.

Antrenorul lui Patrick Ciorcilă, Bogdan Niţescu, are încredere în elevul său, chiar dacă la competiţia de la Paris sunt înscrişi cei mai buni doi tenismeni din fiecare ţară.

“La ora actuală, Patrick este numărul 1 în echipa României la vârsta lui. Noi mergem cu gândul să câştigăm fiecare turneu, indiferent de dificultate. Va fi, într-adevăr, o competiţie extrem de grea, având în vedere nivelul, dar şi faptul că vor participa cei mai buni doi tenismeni din fiecare ţară. Totuşi, nu se ştie niciodată şi ne jucăm şansa”, a declarat Niţescu.

 

 

Sursa: Ziua de Cluj

What Next?

Related Articles