Ritmurile de rock si hip hop se intalnesc pentru prima data pe aceeasi scena la URSUS Cluj Fest

Cele mai bune trupe rock şi hip hop ale momentului vor urca pe scena URSUS Cluj Fest pe 2 şi 3 octombrie în Parcarea de la Polus Center. Este pentru prima dată când, pe aceeaşi scenă, avem cel mai aparte mix de genuri muzicale.

Concertele vor începe în fiecare zi la ora 17:00. Line up-ul de sâmbătă, 2 octombrie, va include trupele Bitză,  Grasu XXL, Zob, Paraziţii, Cargo şi Holograf. Duminică, 3 octombrie, clujenii îi vor putea asculta pe cei de la Şuie Paparude, Viţa de Vie, Puya, Zdob şi Zdub şi Iris.

De asemenea, fanii se vor putea întâlni cu artiştii preferaţi şi la sesiuni de autografe, în fiecare zi între orele 13 şi 16, în incinta Galeriilor din Polus Center.

“URSUS Cluj Fest este cea mai recentă initiaţivă de brand menită să ne apropie şi mai mult de toţi iubitorii de muzică veritabilă românească. Din acest motiv, URSUS aduce la Cluj cele mai bune formaţii de rock şi hip hop ale momentului, reunite într-un festival special creat pentru pasionaţii de muzică de calitate. Ne dorim să oferim experienţe inedite, care să pună în valoare şi calităţile unui public rafinat, cum este cel din Cluj”, a spus Grant McKenzie, VP Marketing URSUS Breweries.

Pentru momentele de respiro, organizatorii au pregătit multe surprize care să încingă atmosfera şi să îi pregătească pe clujeni de recitalurile următoare.

Pentru a facilita transportul călătorilor către şi de la Polus Center, Regia Autonomă de Transport Urban Cluj va prelungi programul de funcţionare al autobuzelor în serile de 2 şi 3 octombrie până la ora 24.

 

What Next?

Related Articles