Promotii la TAROM

Potrivit unei noi strategii de marketing, compania aeriană Tarom pune în vanzare, în perioada 28 octombrie – 13 decembrie, 800 de biletete dus-întors la tariful de 9 euro, plus taxe de aeroport, către 14 destinaţii externe, operate cu avioane proprii.


Pe parcursul derulării promoţiei, destinaţiile se vor schimba, de la o săptămână la alta, iar la finalul fiecărei săptămâni vor fi anunţate, pe website-ul companiei şi pe Twitter, noile destinaţii care intră în promoţia  „Maratonul de Iarnă”.

Oferta va cuprinde 84 de zboruri către 14 destinaţii externe, timp de şase săptămâni.

Numărul biletelor disponibile în cadrul acestei promoţii poate varia, în funcţie de locurile disponibile şi încărcătura curselor.

Promoţia „Maratonul de iarnă” se aplică pentru călătoriile din Bucureşti către destinaţiile externe, iar biletele dus-întors au o perioadă de şedere de minim 3 zile şi maxim 14 zile.

Promotia începe pe 28 octombrie cu rutele Bucureşti – Lyon şi Bucuresti – Zurich iar biletele dus – intors, la tariful de 9 euro plus taxele de aeroport, vor putea fi cumpărate până pe data de 8 noiembrie 2009 şi sunt valabile pentru plecare din Bucuresti, în săptămâna 02 – 08 noiembrie 2009.

Pretul biletelor cu taxele de aeroport incluse este de 108 euro pe ruta Bucureşti – Zurich şi 114 euro pe ruta Bucureşti – Lyon.

 

 

Sursa: Wall Street

What Next?

Related Articles