Prioritatile noului CEO de la Aviva Romania

Mihai Popescu, noul CEO al Aviva Romania, consideră că “piaţa asigurărilor de viaţă poate creşte chiar şi în contextul crizei financiare”.“Prima prioritate a mandatului meu constă în optimizarea serviciilor, a felului în care ne prezentăm.

 

“Sunt mulţi români cărora nu li se prezintă oferte, nu sunt purtate discuţii, deşi nevoia asigurărilor de viaţă există. Nu mă refer doar la zonele rurale, ci chiar la potenţialii clienţi din oraşele mici”, declară noul sef Aviva România.

O altă prioritate a sa este aceea ca echipa societatii de asigurări să se consolideze pe timpul mandatului său. “Vrem ca distribuţia să crească, şi mă refer atât la consultanţi, cât şi la brokeri, dintr-un motiv evident: piaţa mai are mult potenţial de creştere, astfel încât sunt categorii de clienţi la care asiguratorii nu au ajuns încă. Pe de altă parte, cred că numărul de consultanţi de ocazie o sa scadă! Si este natural să fie aşa, pentru că nu e normal ca omul să-şi cumpere o asigurare de la un agent sau consultant pentru că îi este prieten sau cunostinţa cuiva apropiat”.

Pentru CEO-ului Aviva, categoriile de clienţi sunt mult mai diversificate decât se vorbeşte pe piaţă, în prezent, de unde şi potenţialul de creştere a industriei.

Sursa:  Wall-Street

What Next?

Related Articles