PNL vrea ca Anastase să demisioneze

PNL a decis în BPC să sisteze tratativele privind Regulamentul Camerei Deputaţilor, până când Roberta Anastase nu demisionează din funcţia de preşedinte al forului legislativ.
“Am decis să sistăm orice discuţii, negocieri, tratative privind modificarea Regulamentului Camerei sau îmbunătăţirea activităţii în această instituţie până când preşedintele Roberta Anastase nu demisionează”, a declarat Crin Antonescu, la finalul şedinţei BPC.

Preşedintele PNL a precizat că formaţiunea sa este “cât se poate de deschisă” propunerilor de ameliorare a activităţii Camerei Deputaţilor, dar consideră că aceste lucruri sunt distincte de faptul că Roberta Anastase nu mai poate conduce o instituţie atât de importantă după faptele “comise” la votul privind Legea pensiilor.

“Eu cred că PDL are minima obligaţie şi minima responsabilitate, dacă vrea ca lucrările Camerei să se desfăşoare normal, să amendeze prin schimbarea din această funcţie a doamnei Roberta Anastase pentru cele întâmplate la Cameră”, a mai spus liderul PNL.

Sursa: MEDIAFAX

What Next?

Related Articles