PNL gata sa guverneze, dar in anumite conditii

Se pare că liberalii sunt pregătiţi să-şi asume guvernarea dacă guvernul Boc cade. Aceasta, potrivit declaraşiilor preşedintelui PNL, Crin Antonescu.

“Dacă acest Guvern cade şi Traian Băsescu vine şi spune: «erau nişte incompetenţi, nişte hoţi, nişte maimuţoi, eu mi-am bătut joc de ei, ei şi-au bătut joc de ţară, înţeleg că social-democraţii sunt ocupaţi cu reorganizarea, liberalilor, spuneaţi că ştiţi ce-i de făcut veniţi şi faceţi», mergem şi facem, dar cu câteva condiţii”, a afirmat Antonescu, la Constanţa, în cadrul Conferinţei Judeţene a PNL Constanţa.

Principala cerinţă este a lor (n.r. a liberalilor) este aceea de a-şi pune în practică propriul program de guvernare.

“Să fim lăsaţi să facem noi programul nostru, fără căpuşe de la PDL. Adică noi nu se asumăm răspunderea cu doamna Udrea la Ministerul Dezvoltării, cu domnul Berceanu la robinete şi cu domnul Videanu unde este. Fiecare îşi asumă răspunderea lui şi noi nu ne asumăm răspunderea cu hoţii care au adus România în această poziţie”, a explicat preşedintele PNL.

El a precizat însă că “prima urgenţă a acestei ţări o reprezintă căderea Guvernului Boc”.

“Prima urgenţă este ca acest guvern să plece pentru că aşa cum l-a numit cineva acest guvern este guvernul Ciomu. Nu este nici Guvernul Boc, guvernul Băsescu, guvernul Udrea, e guvernul Ciomu”, a mai spus Antonescu.

Sursa: MEDIAFAX

 

What Next?

Related Articles