PDL isi va alege conducerea in 2011

Conducerea PDL a decis, ca alegerile pentru conducerea centrală a partidului să fie amânate pentru începutul anului viitor, a anunţat vicepreşedintele Gheorghe Flutur, care a menţionat că decizia a fost luată cu majoritate de voturi, fiind înregistrate două abţineri.

Gheorghe Flutur a precizat că Biroul Permanent Naţional a făcut această propunere către Colegiul Director, care va avea loc cel mai probabil la sfârşitul acestei luni, când amânarea alegerilor pentru conducerea partidului va fi supusă la vot în acest for de conducere extins.

În favoarea amânării alegerilor interne s-a pronunţat majoritatea membrilor BPN, înregistrându-se două abţineri, potrivit lui Flutur.

“Considerentul clar este că Guvernul, în această perioadă, în primul rând trebuie să se concentreze pentru punerea în aplicare a acestor măsuri, pentru rezolvarea problemelor economice şi sociale ale ţării şi alegerile în PDL să fie amânate pentru o altă dată”, a mai spus vicepreşedintele PDL.

Acesta a menţionat că alegerile la nivel local vor continua şi se vor desfăşura conform graficului, acolo unde este cazul, amânarea fiind aplicată doar pentru alegerea conducerii centrale a PDL.

sursa: MEDIAFAX

What Next?

Related Articles