PDL a dat startul campaniei electorale pentru alegerile din … 2012

Pentru că la capitolul administraţie partidul de guvernământ are serioase restanţe, liderii acestuia s-au gândit să ia faţa românilor prin ceea ce ştiu ei mai bine: campania electorală.

Cu prilejul alegerii unei noi conduceri a organizaţiei Suceava a PDL, Elena Udrea, a declarat că PDL a dat startul campaniei electorale, chiar dacă aceasta va debuta cu “alegerile în interiorul partidului”.

Potrivit acesteia democrat-liberalii pot, dacă vor rămâne uniţi, să câştige alegerile din 2012 şi pe cele din 2014.

“Echipa trebuie să continue să lucreze împreună. Am ajuns la guvernare şi multe-multe campanii am făcut împreună până la acest moment. Aproape că îmi era dor să venim din nou în faşa partidului, să ne întâlnim, să ne privim în ochi şi să spunem că acest partid poate câştiga şi alegerile din 2012 şi pe cele din 2014. Tonul care se dă astăzi la Suceava trebuie continuat în toate organizaţiile în perioada următoare, pentru că noi dăm astăzi startul campaniei electorale, chiar dacă începe cu alegerile din interiorul partidului”, a afirmat ministrul Turismului.

Prezent şi el la Suceava, premierul Boc a ţinut să păstreze linia deja trasată: “Cred cu sinceritate că 2012 va fi anul PDL pentru că facem ceea ce trebuie şi vom câştiga şi alegerile locale, şi parlamentare”, a mai spus Boc, care a cerut solidaritate în partid şi ca “spiritul de la Suceava să fie în toate organizaţiile PDL”.

sursa: AGERPRES; MEDIAFAX

What Next?

Related Articles

One Response to "PDL a dat startul campaniei electorale pentru alegerile din … 2012"

  1. Burcu says:

    Tara arde si pdl.boc se piaptana!