PayFair are un nou director executiv general: Stephan Becker

Stephan Becker CEO PayFair

PayFair, compania europeană de plăţi care oferă consumatorilor, agenţilor economici şi băncilor un nou sistem de a efectua plăţi electronice a anunţat numirea dlui Stephan Becker, expert in sistemele de plată electronice, în poziţia director executiv general.
Domnul Beker are peste 20 de ani de experienţă în domeniu, iar prima sa iniţiativă în noua funcţie va fi aceea de a creşte gradul de integrare al sistemului PayFair în reţeaua băncilor aflate în zona euro (sau SEPA – Single Euro Payments Area) şi să continue extinderea companiei PayFair în Europa şi pe plan global.

PayFair este noul sistem de plăţi compatibil cu directivele zonei europene pentru moneda unică, care oferă o altă alternativă de plată pe lângă sistemele MasterCard şi Visa, prezente acum pe scena de plăţi electronice.

Planul de afaceri al companiei PayFair “se mulează” pe cerinţele sistemului zonei europene pentru moneda unică SEPA şi directiva de servicii de plată PSD (Payment Services Directive), ceea ce permite companiei să ofere servicii prin care plăţile să se efectueze într-o manieră mai simplă, mai directă şi mai sigură.

Fraudele sunt deseori frecvente în sistemele de plăţi electronice, iar mulţi clienţi se plâng că sistemele actuale nu sunt destul de sigure şi că procesele de plată sunt deseori prea lungi şi complicate.

La rândul lor, agenţii economici cer mijloace de plată mai sigure şi care să ofere clienţilor posibilitatea ca aceştia să îşi permită să efectueze plăţile la un preţ mai redus. Între timp băncile se confruntă cu costuri tot mai mari din cauza proceselor de fraude.

PayFair este uşor de adoptat şi de implementat în sistemul de plăţi actual, oferind consumatorilor comfort şi siguranţă. În acelaşi timp, compania oferă băncilor o alternativă eficientă care asigură profitabilitatea activităţilor lor bancare cu carduri.

Dominique Buysschaert, fondator si preşedinte al grupului PayFair a declarat: “Suntem bucuroşi să îl putem avea pe Stephan în mijlocul nostru. Cunoştinţele şi experienţa sa în domeniul sectorului internaţional de plăţi este un bun de preţ pentru dezvoltarea noastră. Prioritatea noastră este să stabilim legături cu băncile europene, iar experienţa lui Stephan în acest sector este exact ceea ce avem nevoie pentru a continua planurile noastre de expansiune.”

Domnul Stephan Becker a declarat: “Având în vedere noile cerinţe pentru respectarea regulilor internaţionale, competitivitate şi securitate, compania PayFair este ideal poziţionată să domine pe scena plăţilor electronice. Ştiu cât de repede companii mici, flexibile şi inovatoare pot să se adapteze cerinţelor din piaţă. Eu îmi voi folosi toată experienţa pentru a face ca PayFair să devină cea mai bună alternativă în faţa altor iniţiative de genul EAPS sau Monnet, pentru a opune rezistenţă sistemelor americane gen MasterCard şi Visa.”

Înainte de a se alătura companiei PayFair, Stephan Becker a fost angajat al altor companii din domeniu cum ar fi Pluscard, First Data şi MasterCard. El este, de asemenea, consultant pentru alţi jucători din domeniul serviciilor de plăţi în sectorul managementului strategic şi dezvoltarea produselor.

What Next?

Related Articles