Partidul cu candidat unic incepe sa dispara? Toader Paleologu vrea să candideze la presedintia PDL

Toader Paleologu un ilustru reprezentant al PDL - foto roxanaiordache.files.wordpress.com

Toader Paleologu, fostul ministru al Culturii, a confirmat pentru MEDIAFAX ca intenţionează să candideze la şefia PDL.

El va prezenta delegaţilor care vor participa la Convenţia din luna mai o moţiune cu care să candideze la şefia partidului.

Emil Boc şi Vasile Blaga au decis să îşi anunţe candidaturile la şefia PDL în aceeaşi zi.

Vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că moţiunea cu care premierul Emil Boc se va prezenta în cursa pentru şefia PDL a fost definitivată, se intitulează “România dreaptă, România puternică” şi va fi depusă luni, 11 aprilie la sediul partidului.

Moţiunea lui Vasile Blaga pentru preşedinţia PDL se va numi “O Românie dreaptă, o Românie europeană” şi va fi lansată, luni, la sediul partidului din Aleea Modrogan, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu.

Paleologu se numără printre democrat-liberalii care s-au abţinut, în 5 martie, la votul CNC al PDL legat de modificările la Statutul formaţiunii propuse de Colegiul Director.

Paleologu delcara, că va propune o moţiune pentru ca pisica pe care PDL o reprezintă, şi despre care Theodor Stolojan a spus că s-a mărit şi şi-a pierdut din agilitate, să nu fie ruptă, ci pusă la slăbit.

sursa: MEDIAFAX

What Next?

Related Articles