Parlamentarii tradatori au decis sa nu sprijine motiunea de cenzura

Într-un comunicat al Uniunii Naţionale pentru Progresul României (grup politic rezultat prin afilierea la el a parlamentarilor trădători n.r.) se arată că aşa-zişii parlamentari UNPR nu vor vota moţiunea de cenzură iniţiată de PSD.

“Parlamentarii Uniunii Naţionale pentru Progresul României nu vor vota moţiunea de cenzură iniţiată de Partidul Social Democrat. UNPR contează pe 30 de parlamentari, dintre care 18 deputaţi şi 10 senatori membri ai Uniunii şi doi deputaţi independenţi. Precizăm că deputatul de Olt Nicolae Stan şi deputatul de Braşov Gabriel Tiţa-Nicolescu sunt membri ai Uniunii Naţionale pentru Progresul României”, se arată în comunicatul UNPR.

Nicolae Stan şi Gabriel Tiţa-Nicolescu sunt, potrivit site-ului Camerei Deputaţilor, din mai 2010, deputaţi fără apartenenţă la un grup parlamentar.

Surse parlamentare declarau joi pentru MEDIAFAX, că UNPR contează, la votul împotriva moţiunii de cenzură, pe lângă cei 18 deputaţi înscrişi în partid, şi pe doi deputaţi independenţi neafiliaţi unui grup parlamentar.

Conform informaţiilor postate pe site-ul Senatului, sunt patru deputaţi fără apartenenţă la un grup parlamentar: Mircea Irimescu, Nicolae Stan, Gabriel Tiţa-Nicolescu, Gheorghe Zoicaş.

sursa: MEDIAFAX

 

What Next?

Related Articles