Orange lanseaza noi optiuni de internet pentru mobil

Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila pe piata locala, lanseaza noi optiuni de internet pentru mobil, dedicate atat abonatilor, cat si clientilor PrePay. Astfel se asigura navigare nelimitata pe cele mai accesate site-uri de stiri, servicii internationale de e-mail si messenger sau retele sociale.  

Optiunea Net News, care costa 2 euro pe luna (cu TVA) este recomandata clientilor care isi doresc sa fie la curent cu cele mai noi stiri.

Operatorul ofera acces nelimitat prin portalul Orange pe mobil la publicatiile: m.adevarul.ro, m.cancan.ro, m.gandul.info, m.gsp.ro, m.hotnews.ro, m.prosport.ro, m.orange.ro, m.ziare.com, realitatea.mobi. Net News include suplimentar 50 MB trafic de internet pentru orice alt site in afara celor incluse in pachet.

Optiunea Net Mail este dedicata persoanelor interesate de servicii de e-mail si messenger si ofera trafic nelimitat pe m.yahoo.com, ro.m.yahoo.com, mail.live.com (Hotmail), accesibile tot prin Portalul Orange pe mobil. Pachetul in valoare de 3 euro pe luna ofera suplimentar si 150 MB trafic national de internet.

Sursa: Wall-Street

What Next?

Related Articles