Omul de afaceri Csibi Istvan va fi judecat in libertate

Tribunalul Argeş a decis judecarea în stare de libertate a omului de afaceri Csibi Istvan, într-un dosar în care este vizat pentru delapidare şi spălare de bani de peste patru milioane de euro. Csibi Istvan are interdicţia de a părăsi ţara.


“Se înlocuieşte măsura arestării preventive a inculpatului Csibi Istvan cu măsura preventivă de obligare de a nu părăsi ţara. Se instituie în sarcina inculpatului următoarele obligaţii: să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, să se prezinte la organul de poliţie din localitatea de domiciliu, desemnat cu supravegherea, conform programului de supraveghere întocmit de acesta sau ori de câte ori este chemat, să nu schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei, să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme”, potrivit sentinţei Tribunalului Argeş.

Totodată, instanţa a stabilit că “Csibi Istvan nu poate să se apropie de ceilalţi inculpaţi sau martori din dosar şi să comunice cu aceştia direct sau indirect”.

Este pentru a doua când Tribunalul Argeş admite înlocuirea măsurii de arestare preventivă cu obligaţia de a nu părăsi ţara în cazul lui Csibi Istvan.

O decizie în acest sens a mai fost luată în 22 septembrie, însă la recurs Curtea de Apel Piteşti a hotărât menţinerea arestării preventive.

 

 

 

Sursa: MEDIAFAX

What Next?

Related Articles