Oferte de muncă pentru tineri

Mai multe firme din România sunt interesate să recruteze tineri pentru diferite joburi. Astfel, TechTeam Global, furnizor de servicii externalizate, are 40 de poziţii vacante. Compania caută studenţi în an terminal sau proaspeţi absolvenţi a următoarelor facultăţi: Politehnică, Cibernetică, Matematică – Informatică, Limbi străine, Georgrafie şi Turism.

Compania Dell Services caută 20 de absolvenţi sau studenţi în ultimul an la o facultate cu profil tehnic, vorbitori de engleză şi vorbitori al unei alte limbi europene, preferabil germană.

AKKA România are 15 posturi vacante pentru ingineri mecanici şi absolvenţi de Politehnică sau absolvenţi ai facultăţilor de Autovehicule rutiere şi Inginerie Aerospaţială.

Compania Ericsson caută absolvenţi cu specializări în domeniul telecomunicaţiilor.

Specialiştii în recrutare spun că tinerii cu specializări în medicină, limbi străine, IT sau inginerie au o şansă în plus să se integreze pe piaţa muncii. Potrivit acestora, în ciuda contextului economic actual, cele mai multe dintre firme nu reuşesc să-şi acopere poziţiile de management şi nu găsesc personal bine pregătit pentru departamentele IT şi finanţe şi contabilitate.

Sursa: Realitatea

What Next?

Related Articles