Oferta de pret la Trenurile Zapezii

Călătorii care vor opta să circule cu Trenurile Zăpezii vor putea cumpăra, de pe 14 decembrie 2009 până până pe 28 februarie 2010, bilete reduse cu 20% la trenurile care circulă pe relaţie directă şi au ca punct de plecare sau destinaţie staţiile de pe Valea Prahovei, precum şi pe rutele care fac legătura cu Vatra Dornei şi Piatra Neamţ.


Oferta cuprinde reduceri de 20%, de luni până joi, pentru toţi călătorii, indiferent de vârstă, la clasa a 2-a şi este valabilă la toate trenurile care fac legătura între Bucureşti şi staţiunile de pe Valea Prahovei – Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov, la tenurile cu destinaţia Vatra Dornei din Bucureşti, Suceava, Iaşi, Cluj-Napoca şi retur, la cele care fac legătura Bucureşti – Piatra Neamţ şi retur, precum şi la trenurile cu destinaţia Braşov din Galaţi, Cluj-Napoca, Sibiu, Oradea şi Suceava.

Pentru grupurile de minimum zece persoane, oferta cuprinde o reducere tarifară de 25 la sută, la clasa a 2-a, dus-întors, la trenuri de orice rang, pe relaţii de călătorie care au ca punct de plecare sau destinaţie o staţie de pe secţia Breaza-Braşov, staţia Vatra Dornei sau staţia Piatra Neamţ.

Totodată, pentru fiecare opt persoane în plus, oferta se măreşte cu 2%, până la grupuri formate din peste 50 de persoane.

Oferta turistică de călătorie în grup “Trenurile Zăpezii” nu se aplică pentru grupurile care beneficiază deja de o altă reducere.

Valabilitatea biletului dus-întors este de 30 de zile de la efectuarea călătoriei de dus, precizează CFR Călători.

Biletele din oferta “Trenurile Zăpezii” pot fi luate de la agenţiile de voiaj CFR sau de la ghişeele caselor de bilete din incinta staţiilor CFR, cu anticipaţie maximă de 30 de zile.

Călătorii care optează pentru oferta “Trenurile Zăpezii” nu pot beneficia de alte reduceri acordate în baza unor acte normative.

 

 

 

Sursa: MEDIAFAX

What Next?

Related Articles