Noul model Dacia Stepway

Dacia va lansa pe piaţa românească pe data de 17 iunie modelul Stepway, model ce a fost prezentat la Salonul Auto de la Barcelona. Noul model Dacia Stepway va fi disponibil pe majoritatea pieţelor europene începând din luna septembrie 2009.


Stepway este o nouă versiune a berlinei bicorp Sandero lansate în iunie anul trecut. Dacia Stepway este versiunea europeană a modelului Renault Sandero Stepway, unul dintre cele mai recente vehicule din gama Renault din Brazilia.

În funcţie de piaţa de comercializare, Dacia Sandero Stepway este echipată cu o motorizare pe benzină de 1.6 litri şi 90 CP şi cu o motorizare diesel dCi de 70 CP.

Echipamentele de siguranţă prezente pe Dacia Sandero Stepway includ sistemul ABS Bosch 8.1 cu repartitor electronic de frânare (EBV), asistenţă la frânarea de urgenţă (AFU) şi doua airbag-uri: pentru şofer şi pentru pasagerul din dreapta.

Dacia Sandero Stepway este fabricată la uzina de la Mioveni. Versiunea dCi de 70 CP emite numai 140g de CO2/km, beneficiind astfel de semnătura Dacia eco².

Garda la sol a fost înălţată cu 20 mm faţă de berlina Sandero, barele de protecţie faţă şi spate au ornamente cu aspect de crom satinat, iar proiectoarele de ceaţă şi barele de pavilion longitudinale (negre şi crom satinat) fac din Dacia Sandero Stepway un vehicul adaptat oricarui tip de drum.

 

Sursa: Wall-Street

What Next?

Related Articles