Mircea Basescu stie sa faca afaceri

Ferice de cei care ştiu face afaceri! Sau cum altfel s-ar putea interpreta felul în care, fratele preşedintelui Traian Băsescu, Mircea Băsescu, reuşeşte să se descurce. În vremuri de criză, fratele preşedintelui este un om norocos, căruia îi înfloresc afacerile.

Astfel, Mircea Băsescu a devenit în umă cu două luni proprietarul fabricii de prelucrare a cărnii de pui al cărei administrator a fost timp de opt ani.
Fabrica se află în Zona Liberă Agigea şi a fost achiziţionată de Mircea Băsăsecu în data de 31 martie 2010, potrivit cotidianului constănţean Replica, preluat de Realitatea.

Discuţiile pentru preluarea filialei din România a concernului olandez Plusfood de către Mircea Băsescu au început în ajunul Crăciunului din 2009 fiind redactată şi o scrisoare de intenţie în acest sens. Negocierile s-au purtat între reprezentanţii Plusfood Groep BV şi Plusfood BV, pe de-o parte, în calitate de proprietari ai reprezentanţei din România şi SC MB Consulting Company SRL, controlată de Mircea Băsescu. Acesta era şi manager al SC Plusfood Constanţa SRL.

Treburile aici merg atât de bine încât, spune fratele preşedintelui, “salariaţii vor primi, în scurt timp, o leafă mai mare”.

„Nu dăm oameni afară, ba chiar sper să mai facem angajări. Vreau să vă spun că de când am preluat fabrica, pe 31 martie, am decis şi majorarea salariilor cu 10%. De la 1 aprilie, toate salariile au crescut”, declara, atunci, Băsescu.

 

 

Sursa: Realitatea

What Next?

Related Articles