Ministrul Comunicatiilor, Gabriel Sandu – executat silit

Din cauza datoriilor firmei patronate de ministrul Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, acesta va fi “executat silit”. Mai exact, acestuia îi vor fi scoase la vânzare imobilele din Sinaia.

Un teren şi o clădire aflată în construcţie, pe care firma ministrului Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, le deţine în Sinaia, vor fi scoase la vânzare pentru a acoperi suma de aproape 88.000 de lei, sumă datorată unei societăţi de proiectări din Buşteni.

Societatea ministrului Comunicaţiilor a refuzat să se supună unei sentinţe, “definitive şi irevocabile”, dată de Judecătoria Sinaia la sfârşitul lunii ianuarie a.c. Acest fapt l-a adus pe Gabriel Sandu în situaţia de “executare silită”.

Păgubitul ministrului Comunicaţiilor, este Norbert Nemethi, preşedintele organizaţiei PNL Buşteni.

Evenimentul Zilei scrie că “Gabriel Sandu a fost cel care l-a introdus pe Nemethi în politică, cei doi având, până nu demult, o relaţie foarte bună”.

Intrat în PLD în 2007, partid care îl avea printre vicepreşedinţii naţionali şi pe Gabriel Sandu, Nemethi nu şi-a urmat liderii în momentul fuziunii cu PD, ci s-a orientat către PNL, cei doi devenind astfel adversari politici. Şi nu numai…

 

Sursa: Antena3

 

What Next?

Related Articles