Ministereasa Udrea – pusă pe schimbări: vrea să schimbe legea Capitalei

Ministereasa Udrea este pusă “pe schimbări”. Mai exact, ea a declarat că “PDL va lansa săptămâna viitoare în dezbatere Legea Capitalei”. Legea va avea 2 variante:una privind menţinerea a şase sectoare şi alta care prevede reîmpărţirea oraşului în 22 de unităţi administrativ-teritoriale.

“Săptămâna viitoare o lansăm (Legea capitalei, n.r.). Va fi o lansare prin care vom încerca să arătăm care sunt limitele actualei împărţiri teritoriale şi ale actualei organizări administrative a municipiului Bucureşti, astfel încât să fie mai justificat şi mai uşor de înţeles demersul pe care îl face PDL la Bucureşti în condiţiile în care ne asumăm un proiect ce în mod evident nu are alt scop decât să aducă un plus în dezvoltarea viitoare a Bucureştiului”, a spus Elena Udrea.

Ea a adăugat că vor fi în dezbatere atât varianta cu actuala împărţire în şase sectoare şi cu schimbarea atribuţiilor Consiliului general, primarului general şi viceprimarilor de sector, cât şi o variantă mai veche a Alianţei DA privind împărţirea Bucureştiului în 22 de unităţi administrativ teritoriale.

“Este o variantă împărţirea actuală, în şase sectoare, urmând ca atribuţiile Consiliului general, primarului general şi viceprimarilor de sector să fie altele şi altfel împărţite. Există şi varianta alianţei DA (PNL-PD) din 2004, şi anume varianta cu reîmpărţirea Capitalei în 22 de unităţi administrativ-teritoriale. Ambele variante vor fi în dezbatere publică, iar rezultatul final, ceea ce vom supune Parlamentului, va fi ceea ce vor dori bucureştenii”, a spus Elena Udrea.

Sursa: MEDIAFAX

What Next?

Related Articles

One Response to "Ministereasa Udrea – pusă pe schimbări: vrea să schimbe legea Capitalei"

  1. razasul says:

    mda, ne-a umplut tara de “frunze” de 1 milion de euro, pe care altii le cumpara cu 2-300 de euro, a umplut tara de “turisti” imaginari, case imaginare pentru specialistii de la sate, si cate si mai cate, deci, mai departe, cine stie ce-o mai visa noaptea, vai de mama noastra, mergeti fratilor sa o leganati sa aiba somnul usor si vise “ioc”…, ca altfel, cine stie ce ne mai asteapta…