Ministereasa Udrea îşi plăteşte din banii ei elicopterul cu care se deplasează

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, se plânge pe blog său că “ministerul său nu deţine, spre deosebire de alte instituţii, un elicopter pentru a face deplasări prin ţară”.

“Ministerul pe care-l conduc are investiţii şi contracte în derulare aproape în fiecare localitate din această ţară. Spre deosebire de alte ministere, nu dispune însă de un elicopter care să asigure transportul dintr-o parte în alta”.

“Ştiu pe propria-mi piele cum este să circuli pe şoselele României (sic!). Evident, deplasarea se face foarte greoi în astfel de momente. Spre exemplu, astăzi (n.r. 29 septembrie), de la Arad, trebuie să merg la Şedinţa de Guvern. Aşa că, pe lângă maşină şi avion de linie, uneori mai folosesc şi elicopterul. Pe care mi-l plătesc chiar eu, pentru a satisface curiozitatea unora din presă”, declară ministereasa pe blogul său.
“De altfel, nici maşina pe care o folosesc nu este de la minister. Şi asta pentru a nu lăsa loc de speculaţii inutile”, mai declară ministereasa.

Notă: O compătimim pe Elena Udrea… De-a dreptul… Trebuie să îşi plătească singurică, din buzunarul poşetei sale Vuiton deplasarea cu elicopterul-taxi!

Sursa: blog Elena Udrea

What Next?

Related Articles