Mesajul Preşedintelui României, Traian Băsescu, cu ocazia Noului An

Dragi români,

Anul care se apropie să îl începem cu speranţă, iar anul care se încheie să ni-l amintim cu înţelepciune. La începutul drumului în noul an, le urez românilor din ţară şi de pretutindeni să aibă încredere în puterile lor.

A fost un an greu, însă avem motive să fim optimişti când ne gândim la resursa extraordinară a României – oamenii săi. Să avem încredere în forţa, creativitatea şi determinarea cetăţenilor României!

Vremurile dificile reclamă decizii dificile menite să ofere o şansă mai bună în viitor. România are şansa prosperităţii dacă avem forţa să luăm deciziile corecte în avantajul generaţiilor viitoare.

Gândurile mele se îndreaptă în mod deosebit către cei mai tineri. Le doresc să beneficieze de o şcoală modernă, care să reînvie tradiţia învăţământului românesc şi care să le ofere educaţia de care au nevoie şi pe care o merită.

Tuturor românilor, un gând bun! Multă sănătate, La Mulţi Ani!

What Next?

Related Articles

3 Responses to "Mesajul Preşedintelui României, Traian Băsescu, cu ocazia Noului An"

  1. osceola04 says:

    sa muriti bine ! asta doreste acest nero modern

  2. mega2005 says:

    Plimba ursu, nemernicule!!!

  3. razasul says:

    mda, resursa extraordinara a Romaniei, …, pleaca sa “slugareasca” pe altii tocmai datorita politicilor catastrofale de dupa 1989, creativitatea apartine clasei politice care nu mai prididesc sa inventeze minciuni si planuri de furt fara nici un fel de scrupule, vremurile dificile raman sa fie suportate de omul de rand, mereu ajuns “fraierul de serviciu” al clasei politice in acesti ani, generatiile viitoare, vai de capul lor, ramane sa achite datoriile aberante acumulate de clasa politica, tradatore, care cred ca deja le-a vandut tara, o tara fara industrie, agricultura – de fapt o agricultura in care au ajuns sa ne de-a lectii, arabii, vest-europenii si etc dintro agricultura care cu anii in urna exporta – fara sanatate, cu oameni care au ajuns sa fie considerati de clasa politica , mincinoasa si obedienta, o povara in propria lor tara, un viitor in care, dupa ce guvernantii le-au taiat veniturile pana la ai aduce la exasperare, urmeaza sa le de-a cate putin inapoi ca pe niste favoruri, pentru voturi, asta este Romania pe care ne-o doreste basescu si boc impreuna cu gasca lor de hoti, mincinosi si, iresponsabili, de fapt, nu mai trebuie sa “traim bine”, trebuie sa traim, “cum putem” vai de mama noastra si “Dumnezeu cu mila”, asta e…